0

No products in the basket.

Termeni si conditii vanzare online

Aici se vor regasi termenii si conditiile vanzarii online

Termeni și condiții de vânzare online

For shipping outside Romania, please send me a message at marmat@mariamateescu.com and we will find a solution.

Website-ul www.mariamateescu.com este creat, deținut și administrat de Maria Viorica Mateescu în cadrul PESTROIU MARIA VIORICA PFA- persoană juridică cu sediul în București, bd. IC Brătianu, nr.44bis, înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul F40/1983/19.12.2016 având CUI 36851237

Prin utilizarea acestui website (accesare, navigare, cumpărare) sunteți de acord cu termenii și condițiile enunțate în acest document.

Toate drepturile asupra imaginilor din websiteul www.mariamateescu.com aparțin autoarei Maria Viorica Mateescu – PESTROIU MARIA VIORICA PFA, iar utilizarea și reproducerea lor, fără acordul scris al  autoarei, reprezintă o încălcare a dreptului de autor și a termenilor și condițiilor acestui document.

Administratorul website-ului își rezervă dreptul de a modifica în orice moment website-ul: conținut, produse, prețuri precum și acest document, fără a notifica utilizatorii. 

Acest website comercializează lucrări de artă originale precum și reproduceri după lucrări, toate ale autoarei Maria Viorica Mateescu.

Modul de plată

Prețul final al fiecărei lucrări este afișat sub imaginea de produs din fiecare categorie, precum și în pagina de produs detaliată. Lucrările se cumpără prin transfer bancar, urmând urătorii pași:

Apasă butonul „Adaugă în coș” / ”Add to basket” la fiecare produs ales. Coșul de cumpărături se poate verifica oricând apăsând butonul-desen din colțul dreapta sus. Apăsând butonul “Finalizare” din josul coșului de cumpărături se deschide pagina unde se vor completa datele necesare emiterii facturii (nume și adresă), telefon pentru firma de curierat și o adresă de email. Se bifează în cunoștință de cauză căsuța “Am citit și sunt de acord cu termenii și condițiile site-ului web”

Cumpărătorul va primi cât de curând posibil un email de la administrator cu confirmarea comenzii și o factură cu contul în care se face plata și datele de facturare.

 După ce efectuați transferul de plată, trimiteți dovada plății pe adresa de e-mail: marmat@mariamateescu.com pentru a facilita expedierea cât mai curând a produsului. Există și posibilitatea plății în sistem ramburs.

Livrare/ Shipping 

Costul de livrare este de 19 ron pe teritoriul României și se efectuază cu diferite firme de curierat în funcție de zonă.

Livrarea este gratuită pentru comenzi mai mari sau egale cu 500 ron.

Comenzile plasate la sfârșitul săptămânii vor fi livrate de luni.  Estimarea livrării este de 1-5 zile lucrătoare din momentul predării dacă nu este o perioadă aglomerată pentru firma de curierat. Numărul de urmărire AWB va fi trimis pe email după predarea pachetului la curier.

Puteți opta și pentru ridicare personală a obiectelor selectate din zona Piața Unirii București sau Buftea, cu programare înainte (vă voi suna pentru a stabili întâlnirea).

Pentru livrări în afara României, vă rog să îmi scrieți la marmat@mariamateescu.com să găsim o soluție.

Returnare

 Conform legii lucrările pot fi returnate vânzătorului  în 14 zile de la achiziționare, cu excepția comenzilor personalizate. Costul de returnare al produsului va fi suportat de către cumpărător iar returnarea plății se va face după primirea produsului de administrator în termen de 7 zile în contul furnizat de cumpărător. Este important pentru artist să primească lucrarea în aceeași stare, returnată în ambalajul original care o poate proteja de deformări la transport, majoritatea lucrărilor nefiind produse de serie ci piese în care a fost investit mult timp, efort și emoție.

Politica de confidențialitate

Protecția datelor personale

Datele personale (nume, prenume, adresa, e-mail, nr. de telefon) primite vor fi folosite pentru facturare, livrare și contabilitate. Cele pentru livrare sunt partajate către firma de curierat apoi depozitate într-un fișier al site-ului și al firmei de curierat e-colet.ro, pe o perioadă nedeterminată. Acesta este accesibil doar administratorului și informațiile lui nu vor fi transmise altor entități. Datele de contact vor fi folosite doar pentru comunicarea cu clientul. Pentru ștergerea datelor personale livrate administratorului trimiteți o cerere pe adresa de e-mail marmat@mariamateescu.com .

Datele furnizate pentru facturare se păstrează în contabilitate timp de 10 ani, conform legislației.

PESTROIU MARIA VIORICA PFA  folosește serviciile altor companii pentru transport și plată. Responsabilitatea pentru datele colectate de aceste servicii revine firmelor prestatoare de servicii. Este sarcina utilizatorul ca înainte de folosirea acestor servicii să cunoască și să accepte condițiile și termenii acestora.

ANPC/ ANPC-SAL